status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #90016 Ez az ártéma is nézőpont és preferencia kérdése - a pénztárcáén túl. Mindenki emelgeti a PC-s hardverek drágulását, de arról ritkábban esik szó, hogy a konzolok mennyibe fájnak. Amikor PS3-at vettem ennyi idővel launch után, 60k alatt kaptam játékkal újonnan, ez most a PS4-es alapgépnél 100k, Prónál majd' 140k. De lehetne mondani más konzolok árát is. Switch 100+k-ért?!
Arányaiban nagy tehát a drágulás, de érthető, hogy ez sokaknál inkább marad a lélektani határ miatt. Én meg, mivel PC úgyis van, azt látom, hogy sokkal drágább mellé a néhány exkluzívhoz konzolt is venni.
És ez csak a hardver. Az előző generáció végén ott volt a filléres PS Plus is, ontották hozzá szinte még a frissebb játékokat is. Most már nem visz annyira mindent a kínálat hozzá, de legalább drágább lett, és multihoz muszáj. Ráadásul aki frissen játszik a fontos játékokkal, az már "későn" kapja meg az ajándékokat.
A PS4 jó ajánlat annak, akinek kellenek az exkluzívok, bevállalja az előző generációhoz képest kisebb kompromisszumokat az árért, vagy bejön neki a konzolos ökoszisztéma. De messze nem visszautasíthatatlan téma, megvannak az előnyei mellett a hátrányai is, melyek részben éppen a Sony platform holderségéből és a hegemóniájukból következnek.