status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Nyilván simán kihozható annyi is egy tartalmas sandbox akció-kalandból, de ha egy játék működik 35 órával, azt sem érzem kevésnek. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy neked több lenne DLC-k nélkül is. Meg ha sok a checkpoint, nincs nagy kihívás, nincs sok backtrack, gyors a közlekedés, sok a checkpoint, az nagyon sokat számít. Nem tudom, hogy nekem sok vagy kevés lesz a Spider-Man, mert ezt az adott számokból megállapítani nem lehet.

Hogy mást ne mondjak, nekem a GTA III volt bruttó 45 óra (egy-két csomag hiányzott a 100%-hoz és autós checkpointgyűjtögető kihívás, de ezekbe is beletettem több órát), abban meg ugye hibázol többnyire lehet átvágni a fél várost. Nem brutális mai szemmel tartalomra, de nem rövid, és még így is sokat fárasztottam magam fölöslegesen.

Az AC2 volt úgy 60 óra (Steam szerint 38, de a UPlay miatt rosszul mérte), 35-tel jobban jártam volna... (És szinte minden akció-kalandból tudnék vágni.)

Az Outcast volt 46 óra (1.1), illetve újrázva 31 (Second Contact), sok lótifutival. (Az 1.1 csak azért nem eltt 100%-os, mert 1999 óta bugos, és bizonyos megcsinált dolgokat nem vesz teljesítettnek, így achievement sem jár, az SC ebben már problémamentes, és ott már a kisujjamban volt a már új korában is 90%-ig játszott játék, ha hardon és megfelelő beállításokkal nehezebb is végre.)

Ugrabugrából a Psychonauts volt 36 óra 101%-ra (+ összes achievementre, magyarul a dialógusokat mentem "sandboxozva grindolni", nem akartam lemaradni semmiről, hiszen az egyik legnagyobb kedvencem), de tény, hogy sok évvel korábban már megvolt egyszer 98-ra .

Megjegyzem, az Unchartedek is jellemzően 35 óra körül pörögtek nálam PS3-on (maxolás, plusz 2-3-nál multis próba, UC3 nem lett platina, mert a co-op fizetős lett volna hozzá, annyira meg nem vagyok trófeafüggő).
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.09.13. 15:47:01