status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A PC-m leghangosabb eleme a HDD. A PS4 Pro-m gyakorlatilag vállalhatatlan és ez nem üres rinya. Fogalmam sincs, hogy manapság, hogy mernek így eladni egy hardvert. Abszolút alja szint, köze nincs az igényességhez. Nem véletlen, hogy páran itt is modolták már szerencsétlen hűtését, mert az embert tényleg elkapja a másodlagos szégyenérzet.
A grafika nem is kérdés, de ott egye a fene a grafikát, nekem a frame fontosabb és a nagy Pro patch hadjárat hozott némi javulást, de az embernek minduntalan prevgen érzete van már egy PC után.
Az ilyen autoplay Win10-ek és Steam Big Picture korában a kényelemre már sok panasz nem lehet. Nekem nem zsánerem a W10, de azt el kell ismernem, hogy értelmes hardveren szó szerint pár kattintás után teljesen kész rendszered van, rá a Steam és ágyból fekve controllerrel mehet a gaming. Évek óta így művelem már. Az egyetlen difi, hogy nem a konzol bekapcsológombját nyomom meg, hanem a PC-jét.
Összhatás tekintetében egy mai modern gamer PC brutálisan elveri a mai konzolokat. Az egyetlen amiért nekem is van konzolom az fogva tartott, bebörtönzött excluk sokasága.