status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kojiro
    Ügyes is vagyok, biztos , de a lényeg valahol ott van, amit mondasz, hogy rétegjáték. Az emberek többsége, aki megveszi, nem használja ki a játék által adott lehetőségeket. Játszik vele, de felszínesen. Azt hiszi, neki való, de nem. Ennyi.

Én is szeretem pl a fifát és bár sok más játékban ügyes vagyok , a fifa nem nekem való. Belátom, és nem játszom vele. De nem mondom azt, hogy szar (mert koppintás, unalmas, grindelős, együgyü, nehéz). Nem én vagyok a célközönség, mert vannak olyan mélységei, amiket nem használok ki. Akik kihasználják, azoknak nem nehéz. És ez a mondandóm lényege. Ha egy játékot átlátsz és kihasználod a benne nyujtottakat, akkor általában simán lenyomható.

Ismerek olyan embert, aki a GTA5-öt úgy vitte végig, hog benyomta a pénz-csítet meg a godmode-ot (halhatatlanság), mert annyira érdekelte a sztori, de nem szánt rá plusz órákat, hogy megtanulja legyőzni a játékot.
    Már ne haragudjon meg senki arra, amit mondok, de az ilyennek nem való az adott játék. A GTA sorozat lényege, hogy autókat kötsz el, menekülnöd kell és elkaphatnak, harcolnod kell és megölhetnek, venned kell az akadályokat. A sztori is nagyon fontos, persze, de a sztori után még lehet vele játszani 100 órákat. Ha valaki nem a játék lényege miatt játssza a játékot, akkor nem a játékot játssza. Ha nem érti meg, képességeit meghaladja, akkor nem ő a célközönség (pl. a fifa nálam).