status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kojiro
    Na ott még nem tartok, de nekem eddig nagyon bejön a Nioh.
    Kicsit érdemes grindelni, meg jól át kell tanulmányozni, hogy szintlépésnél mire érdemes osztani a pontokat. Ha teljesen megérted a játék mechanikáját és szereted (jó vagy) az akciójátékokban, akkor azért szépen lehet haladni.
    Én most valami földalatti barlangos gázos pályán vagyok, a bossig ott még nem jutottam el. De eddig nem volt olyan boss, amit 3-4 próbálkozásból ne öltem volna meg. A villámos sárkánykutya is másodjára lement, csak mozogni kellett folyamatosan egy irányba és néha szökkenni egyet, és egy-kettőt belevágni. Türelemjáték, egyáltalán nem nehéz kategória.
    Sokan szerintem ott basszák el, hogy többet akarnak rávágni egyszerre és ezért ők is kapnak. A másik probléma az lehet, hogy nem jó mágiát/ninjutsut vesznek. Le kell szarni a dobócsillagot, semmire nem jó. Olyan skilleket kell venni, amik védettséget adnak és healelnek.
    Szóval max 1 órát szívtam eddig egy bossnál, beleértve az odavezető utat meg harcokat is, az szerintem nem gond. Kellően odafigyelős a game.