status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #83442
    Hát srácok.

Végig olvastam a dolgokat.
    Valszeg nem mindenhez értek.
    Nem tudom az a preview kód miatt van-e gebasz.

De valamit mondhatok tapasztalatból.

1. Van megosztásom és játszottam már home-olva és primary-zve.
    2. A menüben ott van, hogy a családi megosztás megengedett.
    3. A játékok zárása az bug. Legalábbis van olyan hogy beléptem a profilommal a másik gépen, kiléptetett, és kellett várnom kb 1 órat, amíg használhattam a játékokat, mert a másik akk, beragadt, 1-2 ora kikapcs után ment a gép, mondjuk a másikon addigis.
    ÉS NEM MEGOLDÁS ERRE A LICENS VISSZAÁLLÍTÁS, beragad akkor várni kell, irja is ha rányomsz a lakatolt játékra.
    4. Ez a lakatos dolog nálam kb majdnem 2 naponta van....lépkedek a 2 accom közt, magyar-usa, megy a feltöltés, vagy letöltés.
    A sony szerverek nem mennek, akkor hiába van netem a ps4-en, a licens jogot nem tudja lekérni...azt restart ps4 és megy.
    5. Ha ez komplett bannal járna, az kinek érné meg? :)
    A fél világ jatszik így, nem akarok megnevezni konkrét médiákat inkább, ahogy így megy.

Csilliárd gép meg játék eladásoknál ez necces nekik szerintem.

Max olyat tudok elképzelni, rossz esetben, hogy egy KÜLFÖLDI MÁS RÉGIÓBAN LÉVŐ 2 személy közt necces, azt talán, de én még neten sehol ilyet nem hallottam eddig, hogy a rendes hivatalosan vett játékokat bántaná a sony.

Ez a bannolás dolog szerintem a mostani nem hivatalos kulcsok miatt van. Ami nem buhera, márpedig a családmegosztás az nem buhera, akkor az nem lehet bann.

Nem tudom.

Tinman tuti hogy az bannolás volt a profilodon? És nem valami bug ami amúgy is magától állt volna helyre. Most nemrég volt ps4 szerverleállás.

Net nélkül nem tudsz semmit elindítani a játékaidból, ha nem primary a profil.
    100%?