status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az van, hogy teljesen igazad van. A probléma itt a hobbiközösségben meg az, hogy ha keményebb vagyok, nagyjából úgy, mint anno a blogon, akkor a következő címet, ami ráadásul érdekelne is nem én kapom. Na most nem az zavarna ilyenkor, hogy nem én kapom, hanem az, hogy olyan kapja, akinek esetleg szellentése sincs az előéletéről, előzményekről, etc. és dob rá egy 9-et, mivel újszülöttnek minden vicc új. Ez fájna. Szó szerint több ezres nagyságrendű játékom van, szóval elhiheted, hogy nem az fájna, ha nem én kapnék egy 1000+1. címet, előbb-utóbb ami érdekel, úgyis a kosaramban landol. Az Inpatient mondjuk 5 dollárért landolt volna.
A pontozás tudom, hogy nem szerencsés, de valamilyen összvéleményt mégiscsak tükröz... részemről feltétlenül. Ez az Inpatient esetében valójában ugye 5/10, ami már simán a nem túl jó játék kategória, de egynek elmegy olcsón. Na nem mintha a 6/10 meg must play lenne 12.000 Ft-ért... aki egy 6/10-es címet aztán 12k-ért megvesz, majd felháborodva szitkozódik, hogy átverték azzal én nem tudok mit kezdeni, az butácska...
És igen, nem igazán jellemző már rám, hogy rossz játékokkal játszanék, bár tavaly is azért csak becsúszott 1-2, de gyorsan ki is faroltam mögülük.
Sigh... nehéz ügy az a média, ahol egy közösség része vagy. Bármit is teszel meg kell felelned valamilyen szintű elvárásoknak, különben a közösség kilök magából. Ami egyébként néha jobb is, ha megtörténik.