status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • xMOBYx
    >Kormány term. top priority, de ki akarom próbálni előtte, azt próbálom egyelőre összehozni.

Abból instant vásárlás lesz. Nálam ez úgy ment, hogy kigyött a gts demo, elrohantam megvenni a fullt. Kijött a full elrohantam venni kormányt. Meglett a kormány, elrohantam megint egy pro-ért (eladtam valamikor, hónapokig be sem kapcsoltam, közben rámszáradt egy slim, azt megtartottam prüntyögni).
    T150 pro lett belőle, a G29-ről lecsúsztam. Iszonyatos, agybaszóan gagyi szar őrült pénzért (ahogy gondolom a többi is), de elindul a GTS, mész vele pár kört, és soha többet nem akarsz semmi mást csinálni szabadidődben. De legalábbis ebből jó sokat. Bedarált totál a cucc.
    Még azon törpölök, hogy a 27-es monitor helyett felpakolok az asztalra egy akkora tévét, hogy meglegyen a szélvédőméret :)
    Mostanában csak ez pörög nálam, meg gitár híró néha. Az is ilyen: még ma sem hiszem el, hogy ennyire szórakoztató tud lenni szaros plasztik bullshitgitárral egerészés (meg azt sem, hogy négyezerért nem elárazták).