status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, ez az ajánlott. Sajnos én az adapterrel befürödtem*, csak kábellel megy. Másikat már inkább nem is vettem,. úgysem árt neki, ha folyamatosan kap töltést. Pláne, amióta nem új már, ha PS3-mal használom, szinte csak néhány órát bír, úgyis kábelezni kell a végén, de friss korában sem volt igazán jó a helyzet. Persze bele lehetne építeni valami jobb akksit házilag.

*Megvettem a kontrollert naivan, és hazafelé akartam venni adaptert hozzá (+4k-ért). A tizedik számítástechnikai boltban tudtak egyáltalán adni papíron megfelelőnek tűnőt, erre kiderült, hogy a chipset nem okés (tudom, csak neten szabad rendelni, de egyébként ott is nyomozást igényel a chipset típusa,a boltokban sem szokott lövésük lenni róla, örülök, ha a kérdésemet értik). Benéztem, ez van, tényleg csak azért szólok, hogy már figyeljen erre oda. A kontrollert magát szeretem PC-vel és PS3-mal is (sokkal jobb a DS3-nál), kár, hogy hogy utóbbin nincs rendes támogatása. Azt semmiből nem tartana például megoldani, hogy a PS gomb behozza a menüt.