status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #68850
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen azt 99%-ra sejtettem (az első 20-30 perncél nyilvánvalóvá vált, hogy a családon kívül nem sok más ellenfél lesz), van 2 szörny, a 4 kéz-láb, meg az ami molded ahogy mondod (ezeknek nem figyeltem még a nevét).
    Persze te meg akik végigvitték már tudják mennyi ellenfél lesz a játékban, de én így elsőre azt sejtem a 2 fajta szörny meg a család tagjai....Persze cserébe hogy mennyiségre kevesebb, minőségben kiválóak lettek.
    Nagyon állat, mint egyszer írtam ahogy a sebek, sérülések, a hús, a nyulványok, kinéznek. Mikor pl megsérül a fater feje, és ott figyeg a nyílt sem a fején azt kilátszik az agya vagy mi.
    Meg az igaz, hogy nem lehet ugyanaz, mert eléggé eltér, a regenerator-t paraziták irányították, míg itt meg eddig amit tudok, nem lesz szó parazitákról.

Regenerátor-t kivéve még 2 ekkora lény jut eszembe, az az Outbreak File #1-ben azt hiszem ott volt az erdőben egy ház, amiben egy ilyen folyamatosan regenerálódó szar üldözött (sajnos az Outbreak 1-2-t annyira nem sokszor játszottam, nem emlékszem mindenre), Meg a Zero-ban a lechman is kinézetben hasonló volt....:D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.28. 18:22:06