status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok minden más volt, de szerintem te jó részt arra gondolhatsz, ami a 4. rész óta lett divat, ahogy szinte az összes játékban nem engedi hogy te fedezd fel a területet, hanem odatesz egy "nyomj egy x-et". De ITT MENSÉGÉRE SZÓLJON?, hogy a 4. részben pl annyira fos volt hogy sugárban világított egy fénycső a földön ahol volt tárgy, kivéve a dobozokat. Pfff
A feladványok picit összetettebbek voltak (az alapján amit én láttam, itt inkább az van ami megintcsak a 4.résztől van szerintem, hogy egy tárgyat megtalálsz akkor szinte azonnal használod egy helyen, nincsen összefonódás mint régen (bár ez a továbbiakban lehet másképpen lesz) )
Ezeket nem az idő szépíti meg, hanem a piacnak így lehet ma megfelelni. :)
Ami amúgy nem gond, mert a mai játékokban ez még mindig a jó kategóriába sorolandó. :)
Hangok, apró dolgok, de ezt amúgy érdekes hogy megemlítetted, másoktól is hallottam hogy észrevették, ami önnmagában megint csak nem nagy dolog, ezek a sok apróságok inkább egyben fontosak. De ja.
Engem inkább pl olyan zavart, aminek aztán semmi köze a sorozat hasonlitgatásához, hogy a gameplay-ben a játékos, beragadt mert az ajtó amit KINYITOTT KÉZZEL, már BECSUKNI NEM TUDTA UTÁNA és mivel a boss az ajtó mellé ment, nem tudott mellette kimenni...
Pl ez sem egetverő dolog, de ezt inkább éreztem hanyagságnak, mint pl a játék zenéinek eltérését. :D
2017-ben, mikor eleve menekülsz egy játékban, és az ajtót csak egyik irányba tudod kinyitni? :D na neee.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.28. 17:52:57