status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #68838
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Resi 7 demoban is volt para, ott is beletették ezt a parát, ott én irányítottam, voltak ghost-ok, volt egy fater aki kergetett, még ha nem is lépte nyomon de volt, a demo-t nem jútubon néztem pl....értem milyen lehet a hangulat a parás játékosoknak, de a játék kell hogy vonzon mellette (most szubjektíven magamról beszélek).

Until Dawn-t nem néztem meg neten, az se volt parás nekem, inkább beteg. :D meg az a gyökér befejezés ami ott volt...:S

Elhiheted, ha valami fontos dolog lenne, nem nézegetném youtube-on. Van ennyi ítélőképességem még.
    Kandurexnek nem azt mondtam amúgy, hogy bazdmeg ez nem igaz, hanem, hogy szerintem nem annyira durva mint a shotgun-os téma például. :D
    Mert akkor jöhetne valaki azzal hogy van törött ablak a játékban ez RE, vagy rendőrkocsi pl....

Az a baj hogy elképzelni nem tudják itt sokan, mennyire másképpen jön le nekem az ami másnak esetleg para.
    Nekem van rokonom, aki egy "Végső állomás" részt nem mert este végignézni, mert utána a sötétben nem mert kimenni wc-re. :D
    Én régen gyerekként átmentem ezeken, tudom másnak mit jelent a para, csak fordítva már nem hinném.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.28. 11:40:19