status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oksa, én értem a shoti hasonlatot, az basszus egyértelmű utalás.
Tárgyak, oké, van zöld növény, kell lőszert gyártani, ami amúgy Resi 3 téma, de ne akadjunk fent a részleteken.
Az órán az életet jelző kis ekg szerű kijelző.
A tárhely, ami meg Resi 4-es.
A táróló doboz, ami igen Resi 1-es is.
De a lépcső, azt nem tudom megadni, bárhogy próbálok visszaemlékezni, sem a Resi 1-ben sem a Veronicában nem láttam ilyen lépcső feljárót, ha ez utalás lenne, akkor legalább az elrendezésével sugallnának, akkor ennyi erővel az Until Dawn is többek közt egy Resi 1 utalás. :D
Szóval vannak átemelt dolgok, amikből néhányat meg tudok adni, télleg "egyértelmű" az utalás.
Persze ilyenkor az számít, hogy neked, vagy mindig az adott játékosnak mit jelent a játék én csak mint Puzsér kicsit kukacoskodóan, felvetek néhány érvet arra, hogy esetleg nézzük meg más szemszögből....:D
Kulcsok (ilyen emblémás, azért elég jellemző), grüne krajter, oké, Shotgun (nem a fegyver jellemzi, hanem a szituáció, a cselekmény), le nem tagadhatná, de a lépcső, azt nem érzem annyira utalásnak.
A hsz 2. sorában az én gondom 30%-át írtad le (legalábbis amikor egy helyen részletesebben leírtam a konkrét saját érzéseim alapján, ez csak max a 30%-át tette ki), de ez még számomra a jéghegy csúcsa volt, de ez már ki lett tárgyalva részemről.
Emberek vagyunk, semmiben nem lehet vitázni, az hogy kinek mennyire resident, vagy mi ez a játék, az szubjektív, nem lehet ebben semmi fogást keresni, mert mindenki másképpen fűződik a sorozathoz, más élményekkel van ellátva, más elvárásai vannak a stíílussal kapcsolatban, mindenkinek igaza van, akinek ez gyökeres re annak is meg aki nem érzi annak, annak is igaza van, mert mások vagyunk, de kicsit ennél a lépcsős dolognál úgy érzem hogy ez pl inkább csak kis ráerőltetés most. :D
Persze ha te még mindig úgy érzed akkor oks legyen utalás, vagy hasonlat, csak, azért gondolj bele, ez annyira nem jellemző, talán ha mindjárj kezdésnek így mentél volna be a házba, na pl akkor még azt mondom RE1. :) Csak így fura, sem cselekményhez nem kötött,sem formailag. :P
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.28. 10:03:58