status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem bameg (már bocs de mindenki ezzel jön hogy a das3 csak dodge, mondani könnyű), attól hogy tökmindegy mit csináltam, esélyem nem volt megtapasztalni, hogy mit kéne.
Ne hogy azt hidd hogy csak fs játékokban van teljesítményem nehezebb fokozatokon, ez csak egy része, ami most trendi.
Van millió1 játék, ami nem így van számontartva hogy brutálnehéz, de vannak olyan részei, fokozatai más játékoknak is amik kemények , sőtt messze keményebben sokszor mint ez.
Szóval nem csak az hiányzott hogy nem tudok gurulni... ;)
Csak kell a játék hogy első sorban megszerettese magát velem, nem elég mindjárt az hogy húdenehéz, mert kapásból 2 óra azzal megy el hogy nem tudok haladni 20 méternél tovább, ez lehet valakinek elég nekem ez csak egy plusz ha van kihívás, ha amúgy a játék nem szimpi, és nem szippant be akkor leszarom a nehézséget benne.
Én ha bármit csinálok azért csinálom hogy magam élvezzem, nem azért mert kihívás azt akkor versenyzek másokkal, engem az nem érdekel.
Amit eddig játszottam, azért csináltam mert élveztem, az egy dolog hogy megy a twitch és néznek, de a játék az csak kizárólag amíg élvezem, ennek oka hogy a Das1-2 off lett, meg a Fallen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.21. 12:33:52