status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na visszaolvastam, úgylátom ezzel a pro-exel eléggé fel lett dobva a laszti pár órára :D
Nos ... én továbbra is tartom azt, hogy szerintem lesznek igenis NAGY különbségek is, depláne a belsős címeknél - különben tényleg, mi a szarnak lett a Pro? :D csak a 4K miatt..? én erősen kétlem... meg amúgy nehogymár kiaknázatlanul maradjon ez a (nem is annyira kevés plusz) teljesítmény, főleg majd egyszer a gen végére... szóval ha nem is kimondott Pro exkluzivitás (de én ezt se zárnám ki), de eljön az az idő, amikor kvázi nem lesz érdemes tolni sima PS4-en bármit is, mert egyszerűen szar lesz a Pro-hoz képest... mármint úgy szar, hogy egy casual vagy nagyon alkalmi játékost (most tényleg nem bántásból, semmi baj velük, ők is egy piaci réteg), vagy aki minden évben megveszi az elmaradhatatlan kötelező FIFA/NBA/COD/egyébcasualfos játékot, őt kibekúrtul nem fogja érdekelni, hogy szebb-e / butább a fizika a Pro-s változathoz képest, mert ő neki még egy PS3-as cím is szép, és ő nagy örömmel eljátszik úgyis vele...
De amikor kibassza a szemünket a sok mosottfos / popupoló textúra, AA / AF üvöltő hiánya - vagy hasonlók, akkor az azért a nemcasualnak már szemetszúr, és kikúrtul irritálni fog - engem legalábbis tutira, de én sznob vagyok biztosan.. ezt gondoltam "elhanyagolás" alatt. De mondom, ne legyen igazam.
Amúgy szerintem a Horizon lesz az első, ahol majd jobban megmutatkozik a Pro tudása... meglássátok :P
Ja, és nincs Prom. Még.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.07. 23:10:06