status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Figy a PS Now most aránylag korrekt.
Meg ja nem kell próbálni, ez szimplán lehetetlen, nem technológia kérdése a késés, a késés mindig lesz, csak a mértéket lehet lejebb vinni, viszont pont ezért kizárt már most hogy elérják a digit+lemezes élményt.
Én a felhőt értem, de ami real-time szerverről fut a te gépedre az onnantól már stream-elés. :D Az nem csak játékokra vonatkozik.
Ha meg arra érted hogy a szerveren csajk az adatok vannak de a te géped dolgozza fel, az most manapság a store más néven. :D vagy nem tudom hová szeretnél eljutni.
Hát gondold meg, ha elédállok, és a kezemmel hadonászok, mondjuk felemelem, de etudod azt utánozni abban a pillanatban mikor ém még csak rá gondolok és elkezdem?
Nem. :D Persze hogy nem, max nagyon nagyon felzárkózni a tempóba, ez Májköl Fecni tánckara. :D
most azt nem értem hogy érted-e mire célzok, ha ebben értesz és egyetértünk, nem mintha a valós fizikai törvények véleményen alapulnának.
Akkor beláthatod, hogy a gamer-eknek, mint maximalistáknak, akik képesek kiadni egy akár Elite kontrollerre soktízezret csak megy pontosabb. Akkor majd a szar akár 1 ms-ut késő stream-et választják? :)
Amúgy a szerver helye innen már lényegtelen, ha egy 2cm-es ut kábellel van összekötve a szerverrel akkor sem fog egyszerre menni, mert az egyik gépnek meg kell várni míg cselekszik a másik. :D
Jajj ne csináld, komolyan eskü mintha összebeszéltél volna Moby-val hogy tégy próbára. :D
Biztos hogy ha a játékosok vásárolnak csak az jöhet szóba, ami ott az ő gépükön fut.... :)
Ha a stream kockázata hogy akár 1 képkocka erejéig nem natív a kép, már megy az anyázás, meg adják vissza a pénzünket.
Ennek a stream-nek is van jövője, havi 10 dollárért, úgy hogy a legújabb játékokkal 0day játszhatsz. :D
De csak mert van feles 10 dollárom kidobni az ablakon. :)
Ez a ps now azoknak jó akik szarnak venni egy 20-25k-s gépet 1-2k-s játékokkal hogy normális kultúrált módon pótolja be azokat a játékokat amiket kihagyott eddig.
De sokaknak jó ez mert még ha igénytelen is, de olcsón letudják a játékokat, bár ez kb felér egy youtube-os filmnézéssel szerintem, de hát ugye ez kényelmesebb. :)