status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #60182
    Várj.

5 év múlva szerintem menni fog minden így ahogy most, max legmerészebb álmaimban a lemezek tűnnek el, és memoriakártyákon lesznek a játékok.

De 1 dolog biztos, stream nem lesz, ez kizárt ahogy említettem.
    Bármit mentenek felhőbe, a stream az nem felhő. :) Vagyis nem olyan felhő, a stream az kb úgy műáködik hogy megy egy szervergépen egy játék, ezt neked neten AZONNAL kéne továbbítsa.
    Ez esélytelen, az 1080p 60 fps-hez, mert reméljük ez lesz, hogy ezt stabilan milliók használhassák, nem tudod sem te, sem én elképzelni mekkora sávszél szükséges....és 0-ra nem lehet leredukálni a késést, ez képtelenség... :D

Hiszen a stream másik oldalán az adat nem mehet a forrás keletkezés pillanatában. :D
    Nem tudom érted-e mire gondolok. :)

ha te elindulsz egy játékban, és 1 pixel változik, azt nem tudja előre a rendszer, vagyis HA már a pixel változott, akkor UTÁNA fog neked otthon a képernyőn is. :)
    Vagyis FIZIKAILAG képtelenség a real-time futó játékot visszaadni egy online szolgáltatásban. (konkrétan ez, hogy nem tudnak párban futni, ez még a tech csúcsra fejlesztésével sem lehet megoldani, vagyis ehhez még az évek telése sem megoldás)
    Vagyis melyiket választja a gémer....?
    Naná. Digi+lemez.

Én a Stream-et külön kezelném a helyetekben, lehet "felhőbe" tárolódik az adat szervereket, ez igaz, de a közlési forma messze más.
    A felhő mentés, az más, elmentesz adatokat, tárolja...UTOLAG lekéred.

Xbox datar rendszer, felhőbe menti az adatokat, a gép betölti, ha generál egy autot és a haverod stilusába vezeti, vagy mittuomén, elkmetesz egy képet a felhőbe.

IGENÁM, de a stream-nél az az adatmennyiség aminek át kéne jönni, abban a pillanatban amikor az adat a felhőbe KELETKEZIK, lehetetlen, ha előre fel van töltve, vagy megcsinálva, egy mittuomén...God of War trailer, az oké, stream-elve megnézed a felvételt, lehetőleg kamu 1080p-ben.

De érted amikor a játék FUT, és azonnal küldi a képeket, kitudja milyen tömörítéssel. Az a STREAM, ha így vesszük a felhőnek egy olyan változata, aminél képtelenség az eredeti minőséget és eredeti sebességet tartani, csak egészen egyszerűen mert a világunk fizikája nem teszi lehetővé.

:D