status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Nem, nem kívánok senkit leszólni az ízlése miatt, de éppen azt mondom, a siker nem jelent sokat, de legalábbis nem mindent, mert gyakran még a szavazatok mögött álló vélemények sem annyira binárisak, mint maga a jegyvásárlás. Szinte senki nem képzel értéket a bulvár mögé, mert sikeres (vagy aki igen, azt most nem szólom le, ha már megaszontam :) Egyszerűen a helyén kell kezelni lenézés és túlértékelés nélkül, mert az utókor és a médiumra gyakorolt hatás gyakran felülírja a pillanatnyi sikert. Amúgy filmeknél is látszik, hogy egy-egy divatos filmet akár pár hét alatt a nyereségességig röpítenek, de ha rosszak a vélemények, bődületes lehet a zuhanás (Batman v Superman, Suicide Squad). Képlékeny a köz ítélete, no.

A PoP-nál sok a csavar, némi malíciával említettem, hiszen valóban nem lett minden rész brilliáns - pláne Mechner nélkül. Viszont az AC azt a vonalt tényleg jórészt elintézte, bár a pihenőpálya nem feltétlen átok, de az nyilvánvaló, hogy Altair és Ezio kaszálásából nem lett több Herceg. (A 2008-as PoP már fejlesztés alatt állt, a folytatását lelőtték, és lett helyette a film miatt elkészített kétféle Forgotten Sands, szóval az AC óta vegetálás megy, ha technikailag jelentek is meg PoP-ok.)

Én nem vagyok játékok ellen azért, mert sikeresek vagy nem. Egyszerűen csak a helyén kell kezelni a siker értékét és hatását. Olyan már van, hogy a hatásuk nem tetszik, akár még olyan játék esetében sem, ahol az eredeti megoldása bejött, de számomra rosszul másolták. (Az első Transformers amúgy szerintem sem volt rossz, de én Blu-rayen mégis inkább ezt vettem meg, lepörgött a múlt héten is, és ütött megint, hiába "fekete-fehér szar".)

Na, ideje lesz keresnem egy C64-emulátort a C.R.E.A.T.U.R.E.S.-höz, ott a polcon az eredeti kazetta a "Pom-Pommal", így nem warez :)
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.27. 22:06:38