status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    De csak akkor zöldebb a szomszéd fűje, ha látod a kertet.

Én Pc-n pont azt nem szerettem, amikor vissza kellett vennem egy játék grafikájából. Mert azonnal láttam, milyen LEHETNE.

Mint amikor étteremben rendelsz valamit, és amikor a pincér elviszi melletted a kaját a másik asztalhoz, azt mondod, "basszus, miért nem ezt kértem". Na konzolon ez legalább nincs, ott készen kapod, amit a fejlesztők megálmodtak. Ha exkluzív, nincs is miről beszélni, de ha multi, akkor is megteheted, hogy nem nézel utána, "miről maradtál le", mert nincs félmillás pécéd.

A játék egy hobbi, amiben mindenki a pénztársájának és a vásárlási hajlandóságának megfelelő módon és mértékben keresi a számításait. Attól nem lesz *ar egy konzol, hogy egy erős pécés szemszögből nem hoz megfelelő teljesítményt. Sőt, még ekkor is a fejlesztőn múlik, mennyit áldoz fel az fps érdekében. A TLoU remastered hozza a 60 fps-t, bármelyik fejlesztő csinálhatna hasonló színvonalú játékot. De inkább beleteszi a legmodernebb middleware-t, egy tesszalációs rendszert vagy bármit, amivel megzakkantja a gépet. Ezért szídhatom éppen a gépet is, de valljuk be, az átlag pécét ugyanígy megzakkantják az új játékok. A DF-analízisek se a 150 ezres pécét teszik oda a konzol mellé. :-)