status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-

Emlékszem, amikor hazavittem az ATI HD6790-emet. ICQ3 hűtéssel, két slotot foglalt. Alatta a kétmagos 3 GHz-s intel (használtan vettem) és talán 4 GB RAM. Nyomtam rá egy 3D Markt-ot, vagy mi volt akkor. Nagyon magas volt a pontszámom, online mutatta is, mennyire király vagyok.
Fél évre rá már nem voltam vele annyira király. Aztán eljött a nap, amikor elkezdtem visszaveszegetni a grafikát. A játék telepítése után órákat szórakoztam azzal, hogyan tudom az AA-t, AF-et és fps-t összehangolni. Kell-e nekem a +10 % látótávolság? A +20 objektum, amit kirajzol?
Egy ponton már úgy éreztem, kezd elmenni ennek az íze. És kellene lassan új videókari. Meg egy proci. Meg egy alaplap.
És akkor!!! kicsit belenéztem az akkor totálisan lenézett konzolos cikkekbe. Uncharted... Heavy Rain... Gran Turismo... The Last of Us.
Megvettem a PS3-at, kitettem a tévére és hányingerem lett a recés 720p-től. Mi ez a szar, mondom? A játékok viszont ANNYIRA jók voltak, hogy úlléptem ezen egy pillanat alatt, illetve hamar rájöttem, hogy a legtöbb játék 720-ban is szuperül néz ki.
És jött a PS4, ami az 1080p-vel már visszaadta azt az élményt is, amiért a PC-t szerettem, azokkal az fps-dropokkal, amik hadd ne mondjam, az esetek 90 %-ában a pc-men is ugyanúgy megvoltak, hacsak nem öltem a pénzt folyamatosan bele, vagy nem butítottam vissza a játékomat önként.
Akkor meg miről beszélünk? Ár/érték arányban a legtöbb játékosnak tökéletesen megéri egy konzol, aki pedig megengedheti magának, nyugodtan tartson mellé (vagy helyette) egy high pc-t. Nem tök mindegy?