status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #58641 És aztán írta ezt is, a korábban említett "Live"-dicsőítés mellett:
meg aztán jön a FF 15 is és még rengeteg játék ami pcre meg se akar jelenni.
Mi az a rengeteg játék, ha a multiplatform-rengetegben nem talál kedvére valót? (Az FF XV amúgy jó eséllyel lesz PC-re. Tök jó, hogy PS4-re tutira lesz előbb, megértem, aki nem vár a nem biztosra, de a Sqaure Enix gyakorlatát és nyilatkozatait tekintve nem aggódnék arról, hogy konzolt kell miatta venni. Mármint akkor sem, ha szupernek ígérkezne a játék, és érdekelne.) Szóval indoktrinációt vélik felfedezni a háttérben, legalábbis szerintem nem normális, ha valaki kizárólag az exkluzívokra gerjed rá, mert exkluzívok. Sok köztük a minőségi, ahogy mondod, a Naughty Dog más kaszt, de nagyon sok csak simán jó, ha kéznél van inFamous, KZ), viszont rá alternatíva. A Fahrenheitet imádtam, a PS3 még részben a Heavy Rain miatt kellett, a Beyondot előrendeltem, de ma már annyi interaktív film van, hogy a Quantic Dream is pótolható. Sőt, ők kifejezetten megrekedtek a grafikán és színészi gárdán kívül, a Detroitot tekintve is vannak kétségeim. Szerintem egy maréknyi játék emelkedik a Sony-platformján a máshol is elérhetők közül, és a legtöbb szériájuk előzménye immár elérhető PC-n kipróbálhatóként, akár végigjátszhatóként, ami belefér az egy hétbe (mivel a PS4-es kínálatban is sok a remaster, ez nagyon is releváns). Vicces, hogy éppen a PS2-es játékok remasterei nincsenek a Now-ban, így PC-n és PS4-en se, pedig PS3-on személy szerint szinte azokat szerettem a legjobban.
Na mindegy, én ezt csak a PC és a PS3 mellől írom, a PS4 maga engem még nem győzött meg. És nem is okoskodnék bele, ha nem futok bele véletlenül, hogy szemmel láthatóan túlzó elvárásokkal akar valaki beleugrani. Vegye nyugodtan, ha bejön neki, vagy neki ez a jó választás (simán előállhat ilyen konstelláció, ehhez tőle is több információ kéne), nekem is kell majd a rengeteg pár tényleg csúcs exkluzív miatt, de most elfért egy kis kedélyhűtés a szobahőmérsékleten való döntéshez.
Mindenesetre én PC után is gyorsan megszoktam a DS3-at, a DS4 meg az akksit leszámítva nagyon frankó, szóval a kontroller miatt nem érdemes aggódnia annak, ha valakinek minimális affinitása van a gamepadek irányába.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.14. 14:15:01