status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Lassan már én is kezdem érezni a pangást a pc-s játékpiacon, ezért betévedtem ebbe a topicba.

Haverom kb 4 hónapja vásárolt egy ps4-et live szolgáltatással minden anyámkínjával. Hozzá kell tenni, hogy mindketten "pécések" vagyunk.

Én csak akkor voltam konzolos amikor elsőben megkaptam a ps1-et és azon nőttem olyan nyolcadikos koromig :D Aztán jött a pc, tehát nem sokat konyítok a mostani konzolos világhoz...de amiket haverom mesél az beszarás. Azt mondja, hogy olyan akciók vannak az előfizetés miatt, hogy párezer forintokért több játékot lehet venni, ráadásul olyanokat is amik csak ps4-re jelentek meg. Annyi jót mesélt róla, hogy már én is azon vagyok, hogy vennem kéne egyet. Tehát az Until Dawn, Uncharted 4 és társai teljesen lepadlóztak, meg aztán jön a FF 15 is és még rengeteg játék ami pcre meg se akar jelenni.

Mivel eddig csak jókat hallottam erről a dologról írnátok 1-2 negatív dolgot is? Van neki egyáltalán? :D A kontrollert fogalmam sincs hogy fogom megszokni, valszeg sehogy, de elvileg lehet venni konzolos egeret + billt.