status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #53842 Gyerekek, tegnap kiakadtam a Witcher 3-on, öröm volt nézni. Én nem is értem, hogy hogy a büdös francban gondolhatták komolyan azt a polák sámánok, hogy az utolsó városi őr a fapajzsával, meg a fopiszkálójával olyat üt Geraltra, hogy az másodperceking szédeleg egyhelyben.
A senkiházi tuskó utolsó őrszem 44-es szinten van, amikor a witcher, a többszázáves mutáns gyilkológép, akitől mindenki fosik, s akinek sírva könyörög az egész birodalom, hogy ölje meg a szörnyeket, 46-on. 
Ezt ki a tököm veszi be? Vajon ez mennyire reális? Ebőbl a szempontból életem legszarabb RPG-je ez, olyan szinten van a szintezés elkúrva a játékban, hogy elmegy tőle az ember kedve, de tényleg. Befejeztem tegnap a Blood & Wine-t, de annyira felidegesített ez, hogy letöröltem a francba az egész játékot. Többet nem nyúlok hozzá, az biztos!
Szánalmas, na.
Arról nem is beszélek, hogy minden útszéli tuskó beszólogat Geraltnak, bár mindenki tudja róla, hogy ő a hatlamas Geralt of Rivia, aki kinyír bárkit, könnyedén, az utolsó sihedert az útszélén, akinek épp csak kiserken a szőr a faszán, az kakaskodik vele. SZÁNALOM, na!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.06.20. 10:01:26