status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Sony konf:
Hideo Kojima? Kojamia? Komija? Szóval ez a fazon aki tönkre kúrta az MGS utolsó részét. Most komolyan? Ezzel előállni? Ez a semmi még a semminél is semmibb.
Spiderman, alapjába véve oké, csak játék nem volt, de nem is tudok rá rosszat mondani. Amolyan mozis-spiderman. Csak játékot nem sikerült bemutatni. Várunk valami többet mondóbbra.
Detroit Become Human, mikor láttam a készítőket, egyből tudtam mire kell számítani. Ez nagyon profin tálalva lett, ahogy várható volt.
Resident Evil sokadik, teljesen rendben van, mintha visszatalálna önmagára ez a rész. Több hangulat volt benne, mint az előző 5-be együtt véve. Még információt.
Horizon, kicsit olyan érzésem volt, mintha a legutóbbi Far Cry -t nézném,...viszont sokkal több az alapanyag benne...., ebből, ha csak nem viszik túlzásba a gyűjtögetős, vadászós játékot,....kicsit talán a Last Of Us felé kacsingatnának, egy nagyon - nagyon jó játék lehetne.
God of War, ettől csak azt vártam, hogy tépje le az arcom. Minden pillanata rendben van. Ez játék. Ez preorder.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.14. 09:07:32