status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • unrealnoise
    Költői kérdés volt ember... Nem érted: színek, árnyalatok, textúrák kidolgozottsága stb. Még ha utóbbi nem is jön át 100%-osan azért bőven elég arra, hogy következtessen az ember. Ahhoz nem kell egy PS4, hogy eldöntsem, hogy szerintem ez a legszebb gameplay a piacon vagy nem. Youtube és youtube videót csak össze tudok hasonlítani nem? Miért nem? Mindakettő veszít a "szépségéből" valamit.

Nézz már meg könyörgök egy Nordos Forza 6 gameplayt. segítek Ennél nekem sokkal jobbnak tűnik a GTS. Ennyi. Ezt vesd össze a lenti berakott 1080p-s GTS gameplay-el... Ha szerinted nem lehet látni, pl a fák közti különbséges, a jobb bevilágítást, stb, akkor nagy bajok vannak.

Forza 6-ot azért hozom példának többször is, mert ugye eddig az az etalon...

De majd tuti jön tömörítetlen 1080p-s gameplay (ahogy a GT6-ból is jött), aztán majd akkor lesz itt meglepődés...

Samsung123: jah, rohadt mód unom. :D vicc, nekem magyaráznak tömörítésről, amikor kiadványszerkesztői, meg médiás papírom és tapasztalatom van... utálom, amikor hülyének néznek...
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 20:34:01