status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    tegnap este nyomtam, meg ma delutan kettötöl folyamatosan es vegere is ertem az Until Dawn-nak.
    kurva jo volt, oriasi pozitiv csalodas. mar ertem azokat, akik hasonloan nyilatkoztak rola.
    az eleje nagyon agyfasz idegesito tini szarsag (olyan "mindjart atutom a tv-t" fajta), de idovel atmegy jofele horrorba, meg aggodtam is szinte az összes karakterert. 2-t nem birtam csak, egyikuk meg is halt szerencsere, bar eleg sokat szenvedett szegenyke.:(
    nem tudom a prolog-ban meg lehet-e akadalyozni a halalokat, mindenesetre a vegen 4-en maradtak eletben. az elejen legellenszenvesebb, majd kesöbb megszeretett karakter sajnos a legvegen hagyta ott a fogat, öt elsiettem, sajnaltam is nagyon. egy masik okes karaktert meg elbohockodtam... :( de összessegeben erdekesen alakultak a dolgok, meg filmnek is jo lett volna.

szoval Moby az az 1 ora (ha jol emlekszem), amit probaltad, az keves. az meg böven az idegesitö fazis.

grafika csodalatos, sokszor kerestem az allamat, de a remisztö fogak es a förtelmes frem (szerencsere ebben a stilusban meg el tudtam viselni, de nagyon hataron volt a sokszor 20 közeli ráta...) lehuzta az elmenyt.

igyis erös 7/10. a 20 euro minden centjet megerte.