status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • unrealnoise
    Azért a ND bemutat ám sokadszorra az összes multiplat fejlesztőnek. :)
    Oké, a COD tud nagyon szép lenni, 60 FPS mellett. De évi 10+ milliós eladásoknál ez alap.

Viszont, sztori orientált játékok, karakterek terén NUDLI. Semmit nincs.
    De Xboxon is hasonlóan "realisztikus" dolgok nem nagyon voltak eddig. Most talán a Quantum Break, ami szép, de nem ennyire, viszont az is egy techdemo szerű valami. Nem értem az Ubisofot, az EA-t, meg senkit. Nem másolni kell ezeket a játékokat: The Last of Us, meg UC, hanem felfogni, hogy erre is van igény. Nem is kicsi.

Az EA is mit akar magának (nem olyan régi hír), nyitott világú akció-kaland játékot, mint amilyen az AC. Hogy aztán évente kiadjanak belőle 3-at. De az ubisoft is vicc, jók a Far Cry játékok, de az, hogy ontják mint a szar, engem lefáraszt. Most az új játékok is totál hidegen hagy. Ugyanaz lesz benne szerintem nagyjából minden, csak más időben játszódik. (Lásd AC széria)

Miért nem lehet néha, egy félig meddig csőjátékot csinálni, kurva jó sztorival, színészekkel? De ott a GTA5, ami szintén nagyon állat minden téren, és ennek ellenére tud nyitott világon belül dolgozni...