status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs


NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!


SG.hu Discord
  • Animefox
    #415
    Bejöttem ebbe a topikba és csak trágyát látok. Már itt el van baszva ez a nextgen generáció. Bezzeg a Ps3, 360 megjelenésekor másképp vitatkoztak a fanok... Egyik fél azt mondta hogy erre jobb játékok lesznek a másik fél meg hogy az övére lesz jobb felhozatal. Grafikáról is vitatkoztak de az akkoriban nem számított úgy mint ma, ugyanis a Ps2, Xbox "szar" felbontásban is keresztbe alázott minden játékot a földön.
    Jöhetett akkor a PC a hardver erejével a kutyát se érdekelte. Játékok se nagyon voltak PC-n. Sporton kívül más multiplatform cím se jött ki rá....
    Ma pedig...
    Konzolos játékok nagyrésze primitív csőfolyosós szutyok szép textúrába csomagolva, nextgenen hatványosan igaz.. Eladják a gépet a szemfényvesztéssel, vakítással.
    Én meg letettem szépen az összes konzolról, kivéve a Nintendoról. Szépen átzsadltam a PC platformra ott a millió számra kiadott mmo free2play és stratégiák, multi címek tengerében soroljam, ahol ma már minden túl is van optimalizálva na ott már a grafika nem számít úgy mint konzolon. Ott a játék a fontos.