status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ilyet nem mondtam, max per cím, de jó nagy a kontraszt, ez vitathatatlan. Sehol nincs kolbászból a kerítés, csak más azért küzdeni, hogy ne essen be 57-re a frém, vagy ne essen 25 alá. És ez (megint) jó sok pénzbe kerül. Pedig nem voltak teljesíthetetlen elvárásaim, csak a minimumra is basznak rá a fejlesztőkök. Meg a szotyi. Meg úgy mindenki. Vagyis néha basznak rá, néha nem, de nem az én izlésem szerint válógatnak. Én köpök erre az egész remaszter hullámra, bojkottra tettem az egész téma örökre. Köpök az áncsártidra, de minden másra is. A ma játékai legyenek jók! És a w3 az idei, de talán az utóbbi évek legfontosabb, legmeghatározóbb, leggrandiózusabb trendszettere, és beng...mit basznak el? Hát pont azt. Pedig brutálminőségben nemhogy évjátéka, de nincs semmi, ami egyáltalán meg bírná közelíteni ha minden aspektust figyelembe veszek. Ennek a fele is csúnyán odabaszott volna konzolokon, de azt sem sikerült hozni. éS innentől mindegy is, hogy a gép miatt, a cdpr miatt, vagy a nagyanyám miatt. Konzolon nem érhető el tisztességes verzióban (ergo nem látezik). És ha nem érhető el, akkor elérhetővé kellett tennem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.27. 16:25:06