status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs


NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!


SG.hu Discord
  • Moby
    #404
    Mert az a cikk nettó hülyeség az elejétől a végéig. Viszont jó sokan elolvassák, mert kb az sg és index bulvárcikkeivel ekvivalens.
    Nem alaptalan az, amit a szerző leír, csaképp végig azt sugalja a laikusoknak, hogy itt minden a kódon múlik, a tranyó csak másodlagos.
    Hát a faszt. Ha a képminőség nem skálázódna ~lineárisan a tranyószámmal, akkor minek kellene új generáció? Minek kellene egyre újabb és újabb generáció?
    Arról nem beszélve, hogy API ugyanúgy van most is, ps4-en is, illetve eddig is volt lehetőség mélyebb szinten elérni a vasat, de ezzel a lehetőséggel csak nagyon kevesen élnek. Ma, amikor a játékok 99%-a licenszelt middlewareekből épül fel, ennek egyre kevesebb szerepe van. Ezt belátták a gyártók is, nem véletlen választotta ugyanazt az utat mindkettő. Ez nagyjából kimerült az exkluzívokban, és még azok sem mindegyike használ saját featuröket, szimplán csak a gépre vannak setupolva. Ráadásul a nextgen a mára általánosnak mondható architektúra alapokkal rendelkezik, és nem az ISA-ra gondolok.
    Összességében sokkal jobb és élhetőbb, mint a ps3 volt anno, de nem kell megenni az amd fizetett hirdetéseit: nincs benne titkos rakétatudomány, még ha itt többen szeretnék is ezt hinni. Nagyjából bemérhető a teljesítménye az eddigi speckók alapján, nem fogja tudni a dupláját, sem az ötszörösét, bármit is mond a PH. Azt fogja tudni, amit tudnia kell, akinek több kell, az vesz pécét, ahogy eddig is tette.
    Egy jó konzol lesz, remélhetőleg jó játékkal. Elő van rendelve nekem is, mondjuk nekem a jelenlegi játékfelhozatallal sokkal nagyobb gondom van, mint a hw-al :(
    Az is tény, hogy a multiplatformokat vélhetően továbbra sem konzolon fogom tolni.