status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #39647
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Félreértesz.
    én hiszek nektek...én kérdeztem, mert tudtommal nincs a topikban egy játékfejlesztő sem, most azért mert pár ember megvesz 2 játékot és 2 screenshotot megnéz, mindjárt kiderül hogy ki a szakértőbb?

Én nem állítottam semmi, én csak naív , gyanakvó, kérdésekkel teli játékos vagyok.
    És fikáznak mindent, cod-okat meg Until-t meg remaster-edeket....csak mert screenshotokon olyan amilyen.

Én ezért kérdeztem, tutibiztos hogy nem lehetséges hogy azért mert egy screenshoton valami éppen olyan , amilyen még a másiknál olyan amilyen , de sg ps4 topik mércével mérve nem ANNYIVAL olyanabb az egyenesen azt takarja hogy a fejlesztők nyomorékok és ebből simán többet lehetett volna mint ami, csak éppen azok a csúnya fejlesztők?

Szóval kérdések ezek, csak kérdezem hogy ilyen nem fordulhatott elő véletlen?
    Hogy léteznek néha, decsak néha egy messzimesszi galaxisban effektek vagy bármi amit egy screenshot nem biztos hogy éppen annnyira visszaad, amitől lehet látszatra nem hozza azt a mértéket de ahhoz viszont erőforás szükséges?

Persze nem véletlen hasongattam a pc-t ide, ott a legszebb a példa, függvénye sokmindennek a motor, az a fajta optimalizálás vagy egyébb dolog, amitől 1-2 cucc akár kiemelkedhet.

De szerintem jobb csőjátékhoz csőjátékot, ac-hoz meg ac-t nézni. :)

De hamár nézzük akkor mondom megkérdezlek titeket, tapasztaltabb játékosokat.
    AC-t látom megvan nekem is...:)
    De most biztos butaság amit mondok ha nem is kapja meg mindenki a miértre a nagy mindent eldöntő választ, azért azt nem árt elmondani, ha körbenézel a screen-nél azé ez sok helyen homályos....most mérget nem vennék rá de a csőjátékban nem biztosan tutkó hogy ilyen textúrák vannak, noha a tv-n x méterről nem is tünik fel apró feltételek, trükközések miatt.

Pl tudtommal akár az is ront fps értéken ha egy árnyék kontrasztosabb, élesebb , vagy nem élesebb, holott akár screeneknél fel sem tűnne.

Egy kecibuta dolog pl a Crysis 3 pc-n amikor kiszámolt a rendzser nem látható dolgokat is.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 18:17:44