status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nincs egyik felsorolt dolog közt sem összefüggés.
Nem szakértek mondtam már, még1x mondom hogy kérdőjelek vannak a hsz-ban, nem nem azért mert exclusive-ak, semmi köze hozzá.
Forza-nál sem volt szakértés, mondtam hogy a DC müködés közben sokkal szebb, eső tb miatt.
Ezt mind beképzelitek, most hansúlyozom mielőtt megismételéd magad Totti-nak kérdések mentek, nem tudom tudjátok-e nyelvtanilag ez mit jelent.
Ja és semmi köze a MGS5-höz, a platformokhoz, Anti-hoz, a sony-hoz, a t-home-hoz.
Semmihez nincsen köze.
Uncharted képeket meg azért linkelem, mert megtehetem neked is ahogy látom nagyon tetszenek, és csak 1 azaz 1 embert ha érdekel, akár mert nem tudja mire számítson ha utólag majd netán érdekelni fogja, akkor már van értelme, ja és spoilerben vannak, voltak hogy ne zavarja az önérzeteteket. :)
Másvalami.
Amúgy ez olyan minthogy te meg mindent végigjátszol, vagy félig és utána veszel valami mást éppen akkor elmondod mindenkurvának a régit vagy aki véletlen próbál szeretni valami mást.
Van, azaz felállítasz vagy más egy trendet és akkor az ha nincs előtérbe akkor minden más savazni köll.
A Batman fröcsögés meg MGS5 fröcsögés anno nem volt baj, pláne úgy hogy még csak spoiler sme volt, mert akkor az állt a toppon. :)
Most miért nem hagyjuk ezt a vitát?
Vagy neked jó ez? Tetszik? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 17:48:30