status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Te se vedd magadra, hiszen ezt mindenkinek küldöm....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért nem veszem magamra mert én azt képviselem amit kapok.
Nem tudom mi a gondod megint velem, meg hajtogatod ezt, most asszem azért mert engem neadjisten nem érdekel a DS meg DS2, mert egyrészt kibazsott ocsmány és nem köt le, akkor az nekem bonyolult.
Nem tudom miért rám haragszol mert nincs DS abban a formában ahogy te képzeled az egészet, mert eddig semmiben nem láttam különbséget annyit kivéve hogy az első rövid részen szaladt a csávó....
LEHET szaladni a többiben is!
Nem értem ezt a nagy hadjáratot, a DS2 eddig semmiben nem bonyolultabb, ami a gameplay bonyolultságát erősíteni potitív értelemben.
Az a emberi-démon szarság hogy csökken az életed a halálokkal, egy felesleges idegesítő dolog, a harca nincsen effektíve kihatással, mert annyi hogy megeszel egy olyan genyót, amit "sürün" ad a játék.
Te se vedd a lelkedre, csak kurvára véget vetünk itt ennek.
Értelmezési gondok ha bárkinél ezután előfordul akkor szóljon, ha nem akkor értelmezze a dolgokat, remélem sikerül.
A DS darknak nem azért unalmas mert meghaladja a képességem 5-10 item meg képesség.
HANEM.
Sok dolog irritál. Elveszi a kedvem.
ÉRTITEK.
NEM BONYOLULT, hanem TÚL VAN BONYOLÍTVA sok minden, és ha nem lenne akkor sem kötne le, nem azért mert nem tudnék végigmenni, végig tudnék, ha lenen kedvem és érdekelne.
A bonyolultságot inkább hagyjuk, olyan játékok után mint pl egy FF. És nem egyet vittem végig kimaxolva, úgyhogy remélem 1-el csökkentjük a felesleges sztereotípiák számát.
Következő alkalommal már nem írom le vagy megérti valaki vagy nem.
Nem akarok ebbe belemenni, csak nem kell DS-ezni, DS játszik bonyolultabb HC játékokkal szívesen, ha kiadnak olyanokat, csak pont mit ad isten a DS2 nem tetszett, vannak más játékok is mellette.