status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát akkor a DM4 is egy bonyolult H&S. Ennyi erővel. :)
DS2-őt megpróbáltam, nem nekem való ez a fajta játék.
Persze számítottam erre , de mint már mondtam nem egészen így.
Biztos most fel vagy lángolva és nem olvastad el amit írtam tegnap. Nem az a baj hogy nem tudom mit kell és hogyan, hanem nekem türelmem nincs ehhez, a bossfight-ok érdekeltek volna inkább.
Mivel macerás nekem arra elpazarolni 30-40 perceet hogy mindenkit apránként megöljek, mert úgy aztán nem gáz a játék, rámerőszakolja a játék a népirtást.
Oké később fejlődni akarok megállok és farmolok, de had ne legyen már boss előtt kötelező, mert éppen nem tudsz elfutni.
Kb hasonló mint a BB-ben a Forbidden Wood-s, volt hogy megfordult a fejemben első végigjátszáskor hogy itt most leteszem a kontrollert, mert látom hogy szivatnak a fejlesztők.
Vagy mikor Upper-ben az első lámpától el kell menni a rövidítéshez, az a sok agyszívó, nem erősek, hanem IDEGESÍTŐEK, FUSZTRÁLÓAK, és nem szeretem az ilyet.
Mint ellenfél lehet valami nehéz, oké, 35 órákat harcoltam egy boss ellen, mert ÉLVEZTEM, ezt fikarcnyit sem, és nem a látvány miatt.
Nem történt semmi gond, tettem egy próbát és megtudtam azt amit eddig is tudtam.
Most nem mondhatja senki hogy nem adtam neki még1 esélyt.
BB egyszerűbb ilyen szempontból, nem kell tápolni a karaktert hogy a csík max szintje ne essen közben, meg ilyenek, de pont eléggé adagolja az agyfasz szérumot ezekszerint számomra, amit 12 óra munka után abban a pár órányi esti játékomban elviselek.
Lehet én is érzékenyebb lettem vén fasz létemre, régen biztos türelmesebb voltam az ilyen szitukkal szemben.
Mára már elég volt. :)