status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #35886 A lemezesés macerásabb, mint a digit, feltéve, ha van egy decens neted is hozzá. De még ha nincs is, oké, kényelmesebb. Ami miatt viszont sokan savazzák:
* fajlagosan magasabb ár
* nem tudja visszaforgatni a játékba invesztált pénzét
Igen, lehet shared játékot venni (én is ezt teszem egy haverommal jellemzően, de például a Bloodborne-t, amibe belehajszoltatok (utólag is köszi), használtan vettem meg egy pénteken 12 ezerért úgy, hogy hétfőn úgyis hozom viissza a boltba...
Pedig én megethetném, hogy minden játékot vadi újan vegyek meg, hála istennek nem a pénz a szűk keresztmetszet ebben.
S ha gazdaságilag nézed, akkor a digit játék egy bukó. Bukó, mert lutri. Ha az Until Dawn-t digit vetted volna meg, most úszott volna 10+k pénzed.
Persze ki lehet fogni jó sale-eket a storeban is, de az csak akkor jó, ha a játék tuti. Azaz, tuti biztos, hogy tetszeni fog, tuti végigjátszod, és tuti nem zavar, ha utána a "nyakadon marad".
Tök mindegy mennyit keresel, egy játékért a 18+k az irracionális. De az irracionalitás annál inkább érzed, minél kevesebb a jövedelmed. Így én abszolút megértem azokat, akik baszakodnak a hardveraprón az agyhalottakkal, még akkor is, ha hatékonytalan és kényelmetlen.