status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs


NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!


SG.hu Discord
  • Ragnar360
    #29526
    Már megint csak az oltás? vicces hogy ha azt mondanám csak ehhez értetek, akkor az lenne a válasz, de hát mert hülyeséget beszél.
    Nem, szimplán csak kiállhatatlan pár természete itt, (feltehetőleg) és nem tudtok normálisan hozzászólni már, berögződésből sem....de hagyjátok már!
    Inkább semmit, mint hogy állandóan piszkálni, hozzáteszem teljesen kultúráltan mondta el most is hogy kíváncsi lesz valamire és nem hőzöngve fröcsögött stb. Ha valaki állandóan így beszélne élőbe a másikkal, hogy minden kijelentésére így válaszolnak, hát mondanám, hogy vágja már szájba rendesen a másikat.
    Lassan zero respect lesz a topikban... és míg én is vagy játékot fikázok vagy fejlesztőt (ha jogosan, ha nem) a reagálás undorítóbb mint a nem tetszések kifejtése. Vagy tudod mit, normálisan el lehet mondani hogy "szerintem ez nem így van... stb" és nem úgy hogy: "már megint hülyeségeket beszélsz..." (vagy durvább)
    De mondom ha valakinek ez nem megy, akkor inkább hagyja szó nélkül. Nem 10 éves itt senki, hogy mindent kommentelni akarjon, amivel nem ért egyet és mert érezné azt a késztetést. - Én se szólok bele minden témába itt, s nem is véleményezek mindent, ami amúgy is bánt egyeseket....... :)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.17. 23:40:48