status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ragnar360 #29411 Pedig azzal simán egyet lehet érteni ;) Vagy nagyon nem lehet elvitatni, hogy ne lenne kicsit se igaza :P
Ráadásul a Sony system updatejei egyre ritkábban jönnek és alig tesznek valamit hozzá. Az MS mindig is odavert a Sonynak ilyen téren. És ha lenne egy csepp eszük (nem tudom miért nincs) akkor rágyúrnának, hogy ejj baszki csináljunk már valami jót mi is, ne legyünk már lemaradva. PONT EZ LENNE A LÉNYEG!
Tehát zéró üzletpoiltika van mögötte a Sony részéről. Gyakorlatilag a Sony azt se bánná hogy ha az Xbox ott tartana, hogy kitalálja mit szeretnél vagy tudom is én játszik helyetted - csak példa, a Sony még azt is leszarná.
Last Guardinaon én se tudom mit esznek: nagyon minőségi cucc, (jól összerakott, szép a látvány, élő, hangulatos jó animációk minden - de ettől még nem kattanok rá, ha maga az értelme a lényege bizonytalan és vagy nem fog meg: és pontosan elég egy ilyen húzás hogy egy kutyamadár van benne ;)
Maximum ha a szotriban nagyon jól megmagyarázzák az okát, vagy valamiért ilyenné alakul át és megnő vagy valami akkor ok, egyébként valahogy hidegen hagy, hogy valaki lefesti ezzel egy álmát.
Ennyi erővel ha álmodok én is vmi szuperet és egy furcsa vagy groteszt teremtményt vagy bármi hasonlót hát akkor azt meg kell csinálni?
Jó, persze kedved, aranyos - meg nem az a lényeg hogy néz ki. De hát na - A játék lényegi eleméről meg alig tudunk valamit, csak hogy platformer lesz meg ilyesmi, valami szép sztorival.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.17. 17:24:38