status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Te a múlt egy csodás szeletét vetíted rá erre. Én meg már nem látok ebben mást, csak az őrületes kamu szöveget, amik mindig arról szóltak, hogy ezt a nagyon magas művészetet miért nem lehet az épp aktuális teknón megvalósulni. Ennek mentén valami kibebaszott nagyot kellett volna gurítani.
Ehhez képest ez az álmosító artsy-fartsy hipszterkedés(by dani) ezzel az alibigaminggel eléggé mosolyogtató. Csak a névből megélni a múlt hátán, valódi produktum nélkül nem lehet. Tőlem se várj el tiszteletet csak ezért. Nekem ezt már a svédek is túllépik egy brothers ttots-al, és mese sincs köréépítve. A rime-ban is az tetszik, hogy őszinte. Nyíltan vállalja a zelda gyökereket, stb. A japóknak meg pár kivétellel lassan egy szavukat nem hiszem. 90% imidzsépítés asztalalattalvással, mifaszommal, 10% produktum, azsejó.
Ez nem vetíthető le egy az egyben a kutyamadárra, de az alapján amit délelőtt láttam belőle a hazugságok-rossz vicc feliratú fiókban tanyázik. Majd ha akar, és arra érdenes, kimászik onnan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.17. 16:49:14