status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    No, BB first impression (2 óra után)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nemtudom hol kezdjem. Ezért a játékért megérte generációt váltani, megcsinálni a sonyt, a fromot, megszületniük nekik, nekem, és megvenni a negyedik ps4-em :D
    Fantasztikus. Nem. Inkább őrületes. Kibemocskosulelbaszottübergecimódon lebilincselő, magávalragadó, beszíppantó, és onnan soha-de-soha-többé nem eresztő.
    Alkotás.
    Minden percében játékmechanikailag kimaxolódik, tökélyre csiszolódik mindaz, amit eddig a From csinált. És csinálni fog a jövőben. A stílus, az ART arconbasz, aztán agyonüt, és amikor felkelsz, arconbasz megint.
    Tényleg nem tudok mit írni. Ezzel játszani kell. MINDENKINEK. Még annak is, aki eddig arconpörgött a soulsokban, ugyanis ez nagyon-nagyon szépen építkezik. Nem vezet, ugyanúgy ahogy a soulsok sem, de óvatosan terelget. Nagyon finoman. Tanít. Fellebbenti a fátylat. Az elején megtanít taktikázni. Itt ugyanis vannak tömegek. Nem kicsi, hanem enemy sokaság. És gecijól mozognak, és megakarod nézni őket, de nem lehet, és...ésésés. Naszóval. Készvagyok. NAgyon fájt abbahagyni. Mármint fizikailag. Nem sejtettem, nem hittem, nem reméltem, és nem gondoltam, hogy ennyire kibebaszottul irgalmatlanul, kikezdhetetlenül, szégyentelenül forró a cucc. A töredékét sem.

És akkor jöjjenek a negatívumok:
    - a frém szar. Eléggé. Nem annyira mint az alfában, de amit láttunk a sztrímeken...nos annyira. Néha zavaróan. Nem illik bele a lehengerlő látványba
    -AA hiánya. ÜVÖLT az AA után. sok a zsizsgés, nagyon, amit kihangsúlyoz a chromatic aberration
    -from, azaz előfodulnak glithcek a fizika miatt (nem is vártam mást :) )
    -szar a töltésidő. Néha. Néha meg hótugyanaz jó. Remélem patchelik. Nem zavaróan,de na...Amúgy egyszer sem haltam még. Mármint elkezdtem, bohóckodtam benne, nézelődtem, meghaltam sokszor, újrakezdtem, akkor már telibe, na azóta nem haltam. De az bohóckodásnál sokszor,és a halálból viszonylag gyorsan tölt, csak az "utazásnál" baszkódik néha.

verdikt:
    KÉSZÜLJETEK FEL!