status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ra1n

" ami még megoldás az a Tuact Venom-X, azt lehet nálunk kapni 33-35k között, próbáltam is nem rossz, csak macerásabb lévén a konfigolgatáshoz rá kell dugdosni számítógépre és nem OTA telón keresztül mint a XIM4-nél. A saját egerével sem rrosz de én amikor próbáltam saját egeret és billentyűzetet dugtam a vevőre. Azzal azért jobb volt.:)"

..:)
    Hatásfokra ugyan az mint a XIM,csak mint írtam macerásabb a konfigolása. Illetve amit még tudni kell róla hogy baromira DPI érzékeny a cucc. Az egér ami a szettben van 8200DPI, erre be is kell állítani játék alatt vagy darabos a mozgás. 8200DPi alatti egérrel gyenge a cucc, én a saját 10200-as logitechet dugtam rá, 1/1 pc szint volt beállítgatva mindent.
    Csak amíg beállítod addig van macera. 3 profilt tud tárolni a kütyü + az egér 3 dpi beállítást. Én a saját egeret és billentyűzetet dugtam rá,cirka 1 óra volt tökéletesre belőni (+gombok mi hogyan a billentyűzeten), hibátlan pc szintű egér/billentyűzet érzést adott....

Mindenesetre továbbra is ha a GTA volt a fő cél és mellette némi autós játék,akkor rosszul választottad meg a konzolt...:D