status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jól tudod, igen.
De nem feltétlen teljesen csak ez az egy lehetőség van.
Létezik az is ha saját magad vagy elsődleges, és csak simán átadod másnak másodlagosnak akkor a másik fél tud játszani, de csak akkor ha te kilépsz, vagyis egyidejüleg nem.
Egyidőben csak akkor ha te veszed és ő teszi elsődlegesre, vagy nemtudom ha félted a profilodat, bár itt ahogy a többieket ismerem eléggé megbizható mindenki. Csináld azt, ha más belemegy, add át a profilt.
VETESD meg valakivel, ha kell előre kifizetve a felét és megvette, visszalépsz a profilodba és beteszed primary-re, és nála másodlagos marad a profilod, de mivel ott vásárolt, ezért ott is fogy menni a játék.
Magyarul ha jól figyeltem a cuccot, az a lényeg hogy az vegyen játékokat akinek másodlagos a profil. Ez fontos.
Vagyis ha 2-en vesztek felváltva 2 profilt érdemes egymásnak átadni.
De kijavítanak majd ha rosszul tudom.
Én tapasztalatok alapján ezt szűrtem le.
Ja és vicces téma tud lenni a PSN+.
Multira nézve ha van egy profil, tiéd, veszel PSN+ -t a multira, te értelemszerűen tudsz multizni, és akinek odaadod, vicces módon mivel beteszi primary-nak ezért hiába lép át a saját profiljába a primary PSN+ megosztódik a konzolon és megy a multi.
Ezért én mondjuk valszeg nem sokat fogok egyenlőre multizni, de ha igen majd veszek psn+-t vagy ha lesz ingyenes, nem aktiválom be, hanem értelemszerűen átadom a kodot inkább Anti-nak és logikusan ő beaktiválja inkább ha lejár az ővé, nekem nem fontos, és annak nem látnám értelmét megosztáskor ha énis beaktiválnám magamnak, és feleslegesen menjen 2 PSN+ előfizetés full feleslegesen. :)
Jó ez a generáció lehetőségeket ad spórolásra. :)
Vagy ha cserébe nem fogad el Anti PSN-t, mert nem érdekli cserébe veszek játékot azt ennyi, összedumljuk a dolgokat azt kész. :D