status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    24 nap van hátra addig, hogy jó nagy pofára esés legyen az új konzolod. :) Mert játszhatsz majd középszerű illetve ratyadék játékokkal, de leginkább semmivel, ugyanis a felhozatal siralmas, de leginkább nincs (gyanez igaz mellesleg az X1-re is, mintha összebeszélt volna a két gyártó).

Istenuccse meg akartam venni a konzolt megjelenéskor, de amikor törölték a Watch Dogst, a Drive Clubot, akkor rájöttem, hogy álnextgen játékokkal játszani paraszthajszálnyian szebb grafika miatt nem éri meg a 130 ezer forintot. 130 ezret fizetnék egy hatalmas csalódásért.

Beszéltem egy ismerősömmel, Kanadában lakik. Első nap megvette a PS4-et, örömmel vitte haza, hogy a COD: Ghost-ot upgradelje PS4-en. S azt mondta, akkora csalódás volt neki az egész konzol, amekkorára nem számított. Kicsi is, olyan kicsit gsgyinak is néz ki a PS3-hoz képest, a kontrollere ugyan jobb, de a játék, hogy ezt tudja a nextgen, hatalmas csalódás volt neki.

Én ezt az érzést szeretném elkerülni, s kizárt, hogy jövő tavaszig megvegyem a konzolt. Akkor jön a Thief, a DriveClub, A WD stb.