status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Szerintem nem a social feature-ök miatt let csak 6/10 a Destiny. Tényleg repetitive, a dio3 meg azért nem mert folyamatosan új helyszínen, új lények ellen, új loot birtokában, új skillekkel harcolsz. A Destiny akkor lenne ilyen, ha nem kéne pl. a Cosmodrone körül 5-6 órát grindolni a játék elején, ugyanazt a kis pályát járogatva többször körbe. De kell, mert az első két story missionből nem jön össze annyi, hogy a 3. szintjét elérjük és így tovább.
    A dio3 teljesen jó single-ben is, én pl csak úgy tolom, pc-n is úgy vittem végig, a Destiny dögunalom sp-ben. Kicsit a Dragon Age 2-re emlékeztetett, amikor 20. alkalommal kellett a patrol mission során ugyanabba a rohadt csarnokba visszamennem, ahol az első captain-t lelőttem.

Kevés a pálya és a content a destinyben. Ha lenne több story mission és mondjuk a lev20-at csak azokkal, grind nélkül el lehetne érni és a grind 20+ szintre vagy pvp-re lenne kiélezve, akkor rendben lenne. De itt az elnyújtott játékmenet szerves része. Ennek ellenére nem rossz jéték, de a 6-7/10 az sztem reális.