status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Hosszútávon a Sony pökhendisége visszaüt. Láttunk már konzolgyártót elsüllyedni nyomtalanul (Atari). Én későn vettem PS3-at, 2012 decemberében, és a PS Plus illetve az exkluzívok miatt. Úgy voltam vele, hogy lassan jön az új konzol, itt az ideje végigtolni azt a 4-5 játékot, ami minőségi volt.

Örültem, amikor olyan címek érkeztek Plusban, mint a Mass Effect 3, Sleeping Dogs, Mafia II, Dead Space 3, Battlefield 3 és még ki tudja, hány tripla A-s cím, még akkor is, ha messze nem érdekelt mind. Azt éreztem, hogy vááááo, ez aztán a cég, MS-sel szemben (korábban X360-on toltam akkor már vagy 5 éve) ez igazán valami, így kell csinálni, megmutatják! Pláne, amikor elindult a fosadék Games With Gold, és jöttek a gyalázatos játékok.

Erre, 3-4 hónapja a Sony a ratyadék indie szarokat tolja, megállás nélkül. Bízom benne, hogy ennek az oka nem az, amit írtok, hanem az, hogy egyelőre még nincs mit adni. Tavaszra már adhatják a Tomb Raidert, Killzonet, és az egy-másfél évvel korábbi címeket.