status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
csgj #119767 Szerintem nem gyengus, egész szórakoztató, csak szokni kell a varázslást. Nagyon sokféle képesség van/lesz, ahogy elnézem, és jópofa ez a parkour mozgás is. Úgy tűnik, az open world világot is megspékelték sok kutatni valóval, de ebben az a nagy kérdés, nem lesz-e repetitív, nem fullad-e unalomba. Egyelőre a menő harc miatt nekem nem ez látszik. A főszereplő káromkodik, beszólogat a beszélő karkötőjének, nem feltétlenül egy pozitív karakter, biztos lesznek, akik nem szeretik majd, de nekem tetszik, hogy ilyen szarkasztikus.
És akkor a feketeleves: A grafika idejétmúlt, a teljesítmény nem túl erős. Ettől függetlenül azért azt sem mondanám, hogy csúnya és szarul fut, mert egyrészt nem akadozott (bár 30 fps a quality mode, és nem is jó ötlet rondítani rajta a performance mode-dal), másrészt tud dizájnos és szép is lenni itt-ott.
Még gondolkodom a preorderen egy kicsit. Ezek a mai árak iszonyúak, egyre kevesebb játék éri meg day-one áron. De mivel sok tartalom lesz benne, mert open world, hajlok a megvétele felé.