status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én csak szubjektív véleménnyel tudok szolgálni ezügyben.
Mármint az exclusive-okkal kapcsolatban.
Le a kalappal télleg a Gow elōtt, az egyetlen exclusive ami mellett tudtommal egy visszhang se volt, se bugok, se story, se grafika, se játékmenet, se tartalom ügyben.
Én valamiért mégis alig vártam hogy vége legyen és megszabaduljak a kis csávótól, nekem nagyon irritáló volt a srác benne.
Valamint nem tudom megfogalmazni, de nekem a GoW így külső vállnézetben valahogy nem ütött akkorát mint a régi, közel fix kamerásak.
Nem is húzott vissza azóta se.
A Last of Us 2-vel meg úgy voltam, hogy nekem a story-ban pl nem volt fura ez a 2 oldal ütköztetése.
Abby is brutál szerethető karakternek lett beállítva sőtt, Ellie szerintem a végén az utolsó képsorokat leszámítva pont hogy majdnem csak ellenszenvesnek adja elő a játék ezzel a bosszúval.
De bármilyen "kötött" akciójáték a Last of Us 2, annyira mocskos jó benne a gameplay, az a kommandózás, hogy 10. játszáskor is élveztem a harcokat, pláne nehezebb fokozatokon kell taktikázni sokat.
És a játék utolsó jelenete, annak mondanivalója akkorát ütött nekem hogy nekem messze ez a legnagyobb élmény volt amióta játszom videójátékkal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki nem tudná, nagy vonalakban:
Az egész játék ugye aa bosszúról szól, Ellie meg Joel se volt angyal, Joel meg pláne hozott áldozatokat, aminek a következményeit vállalnia kellett. Mindezt nem egy totál jó céllal csinálta egy full rossz ellen, hiszen azok akiket megölt igaz feláldozták volna Ellie-t de az egész emberiség menekült volna meg.
Na már most Ellie bosszúéhes lett, de annyira hogy a játék végefelé a családját is kockáztatva nem bírt megnyugodni és tovább ment.
Ennek az lett a következménye hogy Abby leharapta az ujját ugye. Aztán elengedte de már késő volt.
Az utolsó pillanat, az utolsó jelenettel akarták szemléltetni azt hogy nem csak a csaj ment el a házból a kisfiúval, mindig elfelejtem a nevét annak a csajnak.
Hanem a végén a jelenetnek van egy rész, hogy képtelen lejátszani a gitáron Joel számát, Ami azt akarta sugallni, hogy a nagy bosszúvágya miatt mindent elvesztett.
A családot, meg az utolsó megmaradt dolgot ami Joel-hez fűzte a gitár meg az a dal, zene.
ezért van aa jelenet hogy a gitárt ott hagyja az ablaknál a házba és úgy megy el Ellie.
Szerintem ez az egész baszott jó, és megmondom sokkal jobban hatott mint pl az első részben az eleje vagy a vége a story-nak amikor még azt hittem én is, hogy ezután nem tudnak majd mit kitalálni.
hát személyszerint nekem sikerült.