status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Elvesztette a varázsát, de a mitől is? Mert rongyosra játszottad a DeS-t? És az mit jelent? Mert ez az egész DeS annyi, mint egy jobban sikerült DLC. 4x körbementem rajta, kiplatináztam, és kifarmoltam ami lehetett, minden pixelt láttam belőle legalább egyszer, és így volt ötvenvalahány óra, és láttam a soulsborne univerzum kb kettő százalékát ebből, mert ebben bossharc mint olyan nincs is, legalábbis a core soulsborne játékokat tekintve, és gyakorlatilag pálya(világ) az egész játék. És akkor is szívesen mentem volna rajta végig, ha ps3-on ugyanezt megtettem volna. Ahogy egy PS5-re pimpelt Bloodbornra is úgy csapna rá a topik(meg a fél világ), mint gyöngytyúk a takonyra. Pedig abba 300 óra is belement, és még így sem lettem mestere, és végtelen időt lehetne még beletölteni, mert abban van anyag rendesen.
    Szal egy ps3-as des-el beleszeretni a stílusba, "rongyosra" játszani, majd ugyanazzal megcsömörleni akkora epik fail, mintha valaki a sekiróból akarná megfejteni a miújságot :D Mondjuk abban azért van bossfight is agyig.