status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Más. A zenéhez kell egy darab gitár, meg kát talicska tehetség. Utóbbi elhagyható, de akkor szar lesz a zene :) A filmhez is kell tehetség, de leginkább pénz kell hozzá. Sok pénz. Lehet jó filmet forgatni egy szál 8mm-es kamerával is, csak keveseknek sikerül.
A film/sori sokkal inkább olyan, mint a videójáték. Éshát az üzleti modell is hasonló. Platformexkluzívok vannak, amik ebben a modellben tudnak megszületni, létezni. Nem nagyon hiszem, hogy egy The Last Dance meg tudott volna születni ebbena minőségben egy Netflix nélkül. Vagy bármilyen minőségben. Másfajta üzleti modellben másfajta tartalom lesz eléggé profitképes. Én ezt elfogadtam mindenhol. Nehezen ment le, de be kellett látnom, hogy ehhez ez kell. Ha sony játékkal akarok játszani, sony gépet kell vennem. Ha nintendo játékkal akarok játszani, nintendo gépet kell vennem. Ha nem akarok elköteleződni, akkor viszont hiba várom, hogy az a fajta tartalom megjelenjen, amit az elköteleződésem tart életben, vagy biztosítja a létezését. Ugyanígy vagyok a streamszolgáltatókkal.