status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • juhaszvik
    Hát ez az FF7 remake... elég szívatósak a boss fightok. Még csak valahol a sztori felénél járhatok, de már így is itt-ott lefárasztott a játék. Például teljesen randomnak érzem, hogy mikor működik a dodge egy távolsági támadás ellen, hárítani pedig nehéz, amikor millió más dologra is figyelni kell. Az életerőt egyszerűen nem látom, nincs szem előtt.
    Maga a körítés, a sztori, a karakterek viszont nagyon betaláltak. A hangulat remekül átjön, az első pillanattól kezdve azt éreztem, mint a réginél. A kezdő jelenetnél, amikor leszállnak a vonatról, örömködve fordítottam meg a nézetet, hogy lássam mi van abban az irányban, amit a régi játékban nem lehetett látni (mondjuk zsákutca volt, de mindegy).
    Jaj, és Tifa... nagyon cuki... a régiben Aerith párti voltam még azután is, hogy tudtam ...... (csak miután átolvastam, hogy mit írtam, akkor esett le, hogy ez egy durva spoiler még 20 év távlatából is), de ez a mostani Tifa nagyon... khm... ahogy a Chocobo Samnek adott válaszban is szerepel: "She's in great shape". Jessie is csini és cuki, sőt az eredetihez képest túlságosan is, gondoltam is, hogy már vele magasra tették a lécet, de aztán jött a kedves leányzó és leverte. Szegény Aerithnek már nem sok babér jutott, de azért aranyos, amikor visszakérdez, hogy "Is that really important?"
    Na de a lényeg: bejön a játék, csak elég phoenix downt kell bespejzolni. Ja és a japán szinkron nagyon jó. Az eredeti játéknál eszembe sem jutott, hogy lenne bármilyen japános beütése (már azon túl, hogy jrpg), itt már tagadhatatlan, és nagyon megadja a karakterek hangulatát. 9/10
    Utoljára szerkesztette: juhaszvik, 2020.05.18. 09:45:13