status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Várjál várjál. Én élvezem a géminget. Rossz, bugos, félkész játékkal én is találkozok, találkoztam velük 9 évvel ezelőtt is. Olyan játékkal nem játszok ami nem érdekel és amit eleve nem szeretek. Minek izguljak azon hogy valami nem tetszik... elmegyek mellette és kész.

Nem játszottam a Far Cry 3al, csak keveset, a 20 fpses frém nekem nem jött át 360on. Viszont én úgy láttam hogy nagyon tetszett a népnek a 3. rész, és a médiának is. Egy sikeres és népszerű játék. A 2. rész kevésbé volt népszerű abban voltak hiányosságok, az első rész meg "klasszikus" ugye ma már ( mármint addig amíg nem jöttek a szörnyek számomra ).

Miért ne lehetne egy új Far Cry? a játékmechanika komplex. Lehet lopakodni, nyitott a terep, gyönyörű helyszín és élvezetes gunplay. Ennyi kell egy FPShez, ez erről szól. Van egy jól kitalált recept amit eladnak. Ha ezt minőségi címként teszik mert az FC AAA cím, akkor tegyék. Neked nem kell vele játszani, várj valami másra... biztos lesz.

AC sorozatot szeretem is meg nem is, de inkább szeretem. Egyrészt mondhatom magamról hogy FANja vagyok, de minden rész hibáját meg tudom indokolni ( amik nem az 1-2nél jöttek ki mert akkor még nagyon friss volt a recept, hanem utána főleg a 3. és 4.be csúcsosodott ki ) és magyarázni mint ahogy mindig is megtettem, de a játék pozitív részei annyira jók voltak hogy inkább koncentráltam azokra, hisz elvégre én szórakozni ülök le a gép elé és nem szenvedni. Hogy miért veszem meg mindig? mert AC különleges. Nincs másik ilyen frencsájz. Nagyon szeretném ha változna több dolgokban is, amire vannak jelenk a Unity bemutatót látva, így reménykedek.

Annyira telített a piac, hogy simán elmehet az ember sok cím mellett mert 10 másik jön szembe. Nem kell azokon bosszankodni és leragadni. Annyi platform annyi féle modell annyi féle játék van hogy aki akarja az megtalálja a számítását....